Ústecký deník 4. 12. 2021 7 KOMERČNÍ SDĚLENÍ Originální hospodské brambůrky vznikají v Teplicích Za značkou Originální hospodské brambůrky stojí rodinná firma ze severočeských Teplic, která…
Ústecký deník 7. 12. 2020 Originální hospodské brambůrky vznikají v rodinné firmě na severu Čech /LIDÉ ODVEDLE/ Za značkou Originální hospodské brambůrky stojí rodinná firma ze severočeských…
Teplický deník 7. 12. 2020 Originální hospodské brambůrky vznikají v rodinné firmě v Teplicích /LIDÉ ODVEDLE/ Za značkou Originální hospodské brambůrky stojí rodinná firma ze severočeských…
Krkonošský deník 2. 3. 2020 Tip na úterý 2. března: Krkonoše - originální produkt Fandíte místním tvůrcům a regionálním značkám? Myslíte, že má smysl nakupovat EKO-BIO-REGIO,…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 3. 2. 2020 Staňte se nositelem značky Krkonoš Palec nahoru za výrobky, které vznikají v turistickém regionu Krkonoš (Harrachov – Trutnov) a jsou vyráběny v návaznosti na tradici předků a um současných…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 12. 1. 2020 Poznej Krkonoše všemi smysly Kopeme za KOP (Krkonoše originální produkt) a zveme širokou veřejnost na výstavu regionální značky na Krajský úřad Královéhradeckého kraje, Pivovarské…
Havlíčkobrodský deník 15. 10. 2018 V soutěži Česká chuťovka zabodovaly i potraviny z Vysočiny Vysočina – Jubilejní 10. ročník soutěže Dobrý tuzemský potravinářský výrobek ČESKÁ CHUŤOVKA 2018…
Havlíčkobrodský deník 7. 2. 2018 Amylon získal titul Česká chuťovka za puding bez lepku Přibyslav – Ocenění Česká chuťovka získala v loňském roce na podzim akciová společnost Amylon v…
Havlíčkobrodský deník 23. 11. 2017 2 Za nejlepší chuť byla oceněna Kavárna Chotěboř, pivovar a Amylon Havlíčkobrodsko – Titulem Česká chuťovka 2017 se letos mohou pyšnit tři výrobci potravin z…
Třebíčský deník 23. 10. 2017 2 Českou chuťovkou roku 2017 je zmrzlina z Kožichovic Kožichovice – Zmrzlina Eskymáček a Karibik, kterou vyrábí firma z Kožichovic u Třebíče Tipafrost,…
Břeclavský deník 22. 3. 2016 Výjimečné regionální dobroty? Špek, pečínka i dýňový olej z Břeclavska Břeclavsko, Brno – Je to pro mě při nákupu potravin důležité vodítko, svěřil se Ladislav Sečkář z…
Benešovský deník 24. 2. 2016 Pivovar Ferdinand má optimistické vyhlídky, jen letos investuje 10 milionů korun Benešov – V letošním roce plánuje benešovský pivovar do oprav a investic vložit zhruba 10 milionů…
Havlíčkobrodský deník 6. 11. 2014 Firma Amylon získala za své výrobky ceny v prestižní soutěži Havlíčkobrodsko – Firma Amylon získala v soutěži Česká chuťovka 2014 prestižní ocenění pro dva ze…
Břeclavský deník 30. 10. 2014 Rakvická Réva získala ocenění Česká chuťovka. Díky moštu Rakvice, Mikulov – S výrobou moštů začali teprve letos, přesto se už v Révě Rakvice pyšní…
Pelhřimovský deník 16. 5. 2012 Křížová: U produktů místních farmářů přímo vidíte, jak jídlo vzniká Humpolec – Už druhý rok se budou v Humpolci každý třetí pátek v měsíci až do listopadu konat…
Deník.cz 10. 1. 2012 Na Olomoucku otevírá první tvarůžková cukrárna Olomoucko – První tvarůžkovou cukrárnu v České republice otevřeli v úterý v Lošticích na…
Olomoucký deník 9. 1. 2012 V Lošticích otevírají první tvarůžkovou cukrárnu Loštice – První tvarůžkovou cukrárnu v České republice otevírají v úterý 10. ledna v Lošticích…
Šumperský a jesenický deník 9. 1. 2012 V Lošticích otevřou první tvarůžkovou cukrárnu Loštice – První tvarůžkovou cukrárnu v České republice otevřou v úterý 10. ledna v Lošticích…