Záruka maximálního komfortu užívání střechy

Co znamená označení záruky All Inclusive? Stejně jako na dovolené v luxusním pětihvězdičkovém hotelu se zárukou All Inclusive zákazník získává kompletní servis a komfort po celou dobu jejího trvání.

 Společnosti TONDACH zaleží především na spokojenosti zákazníků, kteří si střechu kupují na celý život. Chtějí mít jistotu a vyžadují střešní krytinu, na kterou se budou moct spolehnout za všech okolností, tedy i v případě nutnosti reklamace. TONDACH v tomto směru vychází maximálně vstříc v rámci nastavení záručních podmínek.

Zdroj: Tondach

Střešní krytina Samba 11 je vhodná pro nižší sklon střech. Povrchová úprava na obrázku zvyšuje nejen atraktivitu výsledného vzhledu, ale také odolnost tašky proti usazování nečistot.

Nadstandardní, jasně daná - to je záruka All Inclusive

Aby TONDACH vyhověl vysokým požadavkům svých zákazníků, rozhodl se jít výrazně nad rámec zákonem určené odpovědnosti za vady. Poskytovaná záruka All Inclusive je tak nejen dlouhá celých 33 let, ale také neskrývá žádné překombinované podmínky, které by komplikovaly plnění. A co je opravdu klíčové, v případě uznané reklamace TONDACH uhradí veškeré náklady spojené s výměnou reklamované krytiny. Zdarma dodá nové střešní tašky, zajistí jejich dopravu k vašemu domu a stejně tak práci spojenou s jejich výměnu. Střechu s pálenou taškou TONDACH si tak skutečně stačí koupit jen jednou, v případě jakýchkoliv problémů dostane zákazník úplně novou zdarma.

Zdroj: Tondach

TONDACH poskytuje rozšířenou 33letou záruku, která zahrnuje všechny náklady spojené s výměnou reklamované krytiny

TIP: Už máte vybranou ideální krytinu? Nechte si spočítat střechu přímo od výrobce zde.

Záruku All Inclusive lze získat snadno

Pro využívání všech výhod záruky All Inclusive stačí dodržet jen pár kroků:

●      Stát se spokojeným zákazníkem firmy TONDACH a svou střechu pokrýt tradiční pálenou taškou v libovolném provedení

●      Řádně vyplnit krátký formulář Žádost o potvrzení záruky All Inclusive a odeslat ho

●      Dodržet další postupy podle záruky TONDACH All Inclusive

Pokud byste už dnes chtěli objednat novou střešní krytinu a čerpat nadstandardní záruku All inclusive, neváhejte navštívit www.tondach.cz.