Pokud jde o tuzemskou ligu, není to téměř žádný problém. U těch zahraničních se velkým hitem stávají fotbalové zájezdy. Jejich počet rok od roku stoupá. Čím jen to způsobeno? Na několik důvodů se můžeme podívat společně.

Kompletní servis od pořádající cestovní kanceláře

Pro mnohé nemusí být jednoduché zařídit si vše potřebné svépomocí. Logicky jim proto přijde vhod, když to za ně udělá někdo jiný. V tomto případě cestovní kancelář, která zápas organizuje. Danému fotbalovému fanouškovi tak stačí dostavit se v požadovanou hodinu na smluvené místo. A rázem získává:

  • Dopravu tam a zpět
  • Lístek na stadion
  • Ubytování v případě delšího zájezdu

Ceny nejsou nijak vysoké

V porovnání s tím, na kolik by vyšla celková organizace výjezdu několika přátel vlastním autem, musíme říci, že fotbalové zájezdy rozhodně nevyjdou nijak draze. Cesta může mnohdy vyjít dokonce i stejně, a cenu lístků ovlivní jenom pořádající klub a jeho cenová politika. Vzhledem ke konkurenci se už i samotné cestovní kanceláře snaží o to, aby jejich cenová politika vycházela co nejvíce vstříc právě jejich samotným klientům.

Nabídka zájezdů nabídne atraktivní soupeře

Obliba stoupá i z důvodu, že pořádající cestovní kanceláře rozhodně vědí, jaké zahraniční týmy patří mezi nejoblíbenější. Je to pochopitelně špička Evropy, kam řadíme týmy, jako je slavný Arsenal a Chelsea, ale je to také Bayern Mnichov, Real Madrid a řada jiných ze všech koutů současné fotbalové Evropy. Snem každého fanouška je alespoň jeden z týmů vidět na vlastní oči, což mu nabídka zájezdů dokáže umožnit a splnit tak jeho sen.