Oblíbené letní kino pokračuje ve čtvrtek 16. 7., ve 20:30 se můžete těšit na promítání filmu Zrodila se hvězda. Areál otevřeme a prodej vstupenek zahájíme ve 20:00. Vstupné činí 100 Kč, snížené pro děti od 6 do 15 let je za 50 Kč. Na místě máte možnost objednat si víno, nealko či drobné občerstvení. Doporučujeme vzít si s sebou něco měkčího pod zadek, ať se můžete na vlně amfiteátru pohodlně usadit.

V závěru tohoto týdne proběhnou i první koncertní vystoupení – v pátek 17. 7. se představí Anna K., v sobotu 18. 7. pak zazpívá Tomáš Klus. Vstupenky na oba koncerty máte možnost zakoupit on-line přes internet na stránkách www.xticket.cz, ve znojemském turistickém informačním centru nebo přímo na místě ve vinařství Lahofer před začátkem koncertu. Cena vstupenky na každý z nich je 450 Kč, areál vinařství bude v době jejich konání přístupný od 18 hodin, kapely začnou hrát ve 20:00. 

Do konce měsíce července budete mít ještě možnost zhlédnout dvě filmové projekce. Ve čtvrtek 23. 7. to bude legendární muzikál Cats a v následující čtvrtek 30. 7. nový český psychologický thriller Modelář. První prázdninový měsíc uzavřeme akustickým vystoupením skupiny Čechomor, která v rámci svého koncertního turné Kooperativa Tour 2020 zavítá v sobotu 31. 7. právě do Vinařství Lahofer. Vstupenky jsou stále k dispozici na www.ticketstream.cz za cenu 590 Kč. 

Na kompletní program kulturního léta VLNOBYTÍ 2020 se můžete podívat v níže uvedeném odkazu, najdete zde i přehled o chystaných srpnových událostech: 

https://www.lahofer.cz/cs/vinarstvi/novinky-a-akce/kulturni-program-ve-vinarstvi-lahofer