Hemeroidy se mohou objevit v jakékoliv fázi tvého života. Jejich vznik ovlivňuje těžká fyzická práce, práce „na nohou", sedavý způsob života, těhotenství a porod, špatné stravovací návyky, pití alkoholu, zácpa nebo průjem, křečové žíly a krevní sraženiny, a také genetika. Obtíže mohou být různé - od velmi mírných až po velmi bolestivé, spojené s krvavými skvrnami na spodním prádle. Všechny obtíže se postupně rozvíjejí.

Neriskuj s metodami odstraňování hemeroidů, které je spalují, nebo operacemi. Nebo dokonce s podvazováním hemeroidů gumovými kroužky. Teď je pro tebe dostupná kombinace přírodních látek, které léčí hemeroidy tím nejpříjemnějším způsobem.

Zdroj: HCC international

Pokud tě tedy momentálně trápí hemeroidy nebo velmi mírné symptomy - nečekej, až se stav zhorší.

Martinin bolestivý příběh o hemeroidech
Zdroj: HCC international

Martina celý život bojovala s bolestivými hemeroidy. Vždy seděla pod určitým úhlem, protože ji hemeroidy velmi bolely a svěděly. Dávala si pozor, aby nikdy nešla bez denních vložek v kalhotkách, protože jí hemeroidy často krvácely. Nenáviděla svůj problém, ale nedařilo se jí najít lék. Tak zkoušela všechno možné, co jí kdokoliv radil, v naději, že bude opět žít normálně.

Cítila se velmi nepříjemně, když musela dlouho sedět. Hemeroidy jí ztěžovaly práci, protože většinu dne strávila u počítače. Měla vnější hemeroidy, které natékaly a strašně bolely, a také vnitřní, které často krvácely. Stačilo jen, aby zvedla něco těžkého, nebo trochu nastydla.

Zdroj: HCC international

Všechno, co si Martina pamatuje ze svého mládí, jsou babské rady na léky a přípravky, kterými se snažila hemeroidy každý den vyléčit.

Dnes Martina na problémy s hemeroidy jen vzpomíná. Od té doby, co objevila AsanaFresh krém, její problémy zmizely, už žádné krvácení a bolest. Konečně může uvolněně sedět.

Dobrá zpráva pro muže i ženy s hemeroidy 

Díky revolučnímu objevu vědců jsou nyní hemeroidy věcí minulosti. Můžeš se bez problémů pohybovat a sedět bez nepříjemného pocitu, bolesti, svědění, píchání nebo krvácení. Zbavíš se hemeroidů a už ti nikdy nebudou dělat starosti. A to nejlepší z toho všeho - hemeroidy se nikdy nevrátí!

 Zdroj: HCC international

Konečně bylo objeveno tajemství, které ti to umožní. Odhal silnou, 100% přírodní kombinaci pomocí které se zbavíš bolestivého a nepříjemného problému. Jednou provždy zapomeň na bolestivé operace a vyhazování peněz za neúčinné krémy  a přípravky.

Vrcholní odborníci na hemeroidy vytvořili seznam přírodních látek, které prokazatelně působí proti hemeroidům. Tyto zázraky přírody pomáhají v boji s bolestivými a nepříjemnými hemeroidy a zastavují krvácení.

Problémy s existujícími procedurami na léčbu hemeroidů 

Operace a podvazování hemeroidů gumovým kroužkem jsou něco, na co nesmíš ani pomyslet. Pokud se ptáš proč, zde máš odpověď.

Při klasické operaci hemeroidů trvá rekonvalescence až 4-5 týdnů. Hemeroid se odstraní řezem pod celkovou anestezií. Ve velkém počtu případů se hemeroid vrátí. Léčením THD metodou operace dojde k podvázání arterií, které odvádí krev do uzlíků tvořících hemeroidy, a tak se odstraňuje příčina vzniku problémů s hemeroidy. Operační zákrok se provádí pod lokální anestezií a rekonvalescence trvá 1-2 dny.

 Zdroj: HCC

Podvazování hemeroidů gumovou páskou (Barron ligatura) je nejčastějším postupem při odstraňování hemeroidů prvního až třetího stupně. Provádí se v ambulanci bez anestezie a čištění střev, procedura trvá přibližně jednu minutu. Gumové pásky nebo kroužky se umisťují kolem vršku vnitřního hemeroidu, čímž se zabraňuje přítoku krve do hemeroidu, který se v důsledku procedury zmenší a následně odpadne. 

AsanaFresh krém - silná kombinace přírodních látek 

Od té doby, co bylo odhaleno, které přírodní látky pomáhají odstranit problém s hemeroidy, objevuje se stále více preparátů na jejich bázi. Nejdůležitější je vysoká kvalita a správný poměr látek, který je možno najít v krému AsanaFresh.

Zdroj: HCC

Právě kvůli tomu ti krém AsanaFresh prokazatelně pomáhá: 

  • Zbavit se otoků, bolesti a pálení v análním otvoru*
  • Zlepšit průtok krve*
  • Rychle obnovit stěny krevních žil a zastavit krvácení*
  • Naředit krev*
  • Posílit žilní stěny*
  • Zmenšit krevní sraženiny (příčiny vzniku hemeroidů)*
  • Pročistit a zregenerovat žíly v oblasti pánve*
  • Zregenerovat sliznici*

Nejlepší na tom všem je, že nemusíš přemýšlet o riziku, které s sebou přináší ostatní metody proti hemeroidům. AsanaFresh krém je účinný a jeho použití je přitom bezpečné. Bezbolestná metoda proti hemeroidům je pro tebe dostupná pouze dnes ve speciální akci - získáváš slevu 50%. A to ještě není to nejlepší. Distributor ti garantuje 100% spokojenost s produktem. Pokud do 44 dnů nedocílíš kýžených výsledků, můžeš produkt vrátit. Dokonce i prázdné balení! Získáš celou cenu produktu zpět.

Ušetři dokonce až polovinu hodnoty tohoto skvělého krému. Místo za 2160 Kč jej nyní můžeš získat za 1080 Kč ZDE >>

UPOZORNĚNÍ: Kvůli zvýšenému prodeji jsou denní objednávky omezeny.

Zdroj: HCC international 

Pospěš si! Speciální akce, ve které získáváš 50% krému zdarma je aktivní pouze dnes! Objednej si ihned AsanaFresh krém a ušetři. Nenech si ujít tuto jedinečnou šanci.