4 cestovní kanceláře pod jednou střechou

Pokud se chystáte na dovolenou s celou rodinou, právě teď je ideální čas začít s výběrem. Hotely s rodinnými apartmány a dětskými aquaparky ještě nejsou obsazené. Navíc můžete využít skvělé first-minute slevy, které cestovní kanceláře aktuálně nabízí.

Čedok - s vámi na cestách od roku 1920

Španělsko, Bulharsko, Řecko, Turecko nebo Egypt? Cestovní kancelář Čedok pro vás chystá báječnou letní dovolenou v oblíbených prázdninových destinacích za skvělé ceny.  Během února můžete čerpat až 35% slevy a využít řadu dalších benefitů. Navíc si i s dětmi užijete opravdový relax. V novém dětském klubu děti čeká spousta dobrodružství s postavami z Hotelu Transylvania a vy konečně pustíte všechny starosti z hlavy.

Alexandria - pohodová rodinná dovolená u moře

Pokud hledáte komfort za skvělé ceny, pak můžete vsadit na klubové hotely CK Alexandria, které najdete v Bulharsku, Řecku, Turecku, Španělsku, Albánii a v Itálii. A čím jsou tyto hotely tak výjimečné? Snoubí v sobě kvalitní ubytování a služby, výhodnou polohu pár kroků od pláže a program all inclusive. Zároveň vás zde čekají bohaté animační programy pro děti i dospělé připravované českými animátory, které z vaší dovolené udělají nezapomenutelný zážitek!

EXIM TOURS specialista nejen na exotiku

Cestovní kancelář EXIM TOURS se umístila na 1. místě v soutěži Velká cena cestovního ruchu 2018/19 v kategorii Cestovní kancelář roku. O vítězi rozhodla široká veřejnost, a to hned podle několika kritérií. CK EXIM TOURS se o vás spolehlivě postará, ať už poletíte za teplem do Egypta, ke Středozemnímu moři, či se vypravíte do některé z exotických destinací. Na výběr má ale i wellness pobyty a pobyty na horách.

S FIRO-tour za poznáním i zábavou

Od února nabídku zájezdu v Nise posílila nová pobočka cestovní kanceláře FIRO-tour, která též patří k největším hráčům na trhu. Pořádá jak letní pobytové, tak poznávací zájezdy. Specializuje se zejména na Řecko a řecké ostrovy, Turecko, Španělsko, Portugalsko, Itálii a Kypr. Samozřejmě myslí i na děti. Již od roku 1996 provozuje ve vybraných destinacích dětský prázdninový klub FIRÁČEK, ve kterém si užijí program plný sportu, her a zábavy pod vedením zkušených českých animátorů.

Soutěžte o letní dovolenou u moře

Nisa Liberec cestování po světě velice fandí, proto vyhlásila novou soutěž. Sdílejte s obchodním centrem místa, kam byste se rádi podívali na vysněnou dovolenou. Vyhrát můžete pobytový zájezd do Itálie, slevy na zájezdy i praktické dárky. Více informací o soutěži se dozvíte na webu na Facebooku OC Nisa Liberec.

Obchodní centrum Nisa Liberec patří do vlastnického portfolia skupiny CPI Property Group.