Stěhování, vyklízení a autodopravě se věnujeme od roku 2012. Za osm let působnosti na českém trhu jsme získali spoustu zkušeností. Stěhujeme domácnosti i firmy, jednotlivé kusy nábytku nebo celé kancelářské budovy.

V minulosti jsme měli tu čest stěhovat i několik známých osobností, včetně mistra Karla Gotta. Spolupracujeme s několika nadnárodními společnostmi, ale hlavní objem zakázek stěhování tvoří domácnosti.

Dokážeme přestěhovat garsoniéry, byty 2+1 i celé rodinné domy. Každá zakázka je pro nás stejně důležitá. Dbáme na vysokou úroveň našich služeb. Ke stěhování používáme řadu pomůcek, které zefektivňují a tedy i zrychlují celý proces stěhování.

Všichni naši pracovníci jsou proškolení, mluví česky a můžete se na ně stoprocentně spolehnout. Stěhování s námi probíhá v uvolněné atmosféře, o váš nábytek se staráme lépe než o vlastní.

Hlavním regionem naší působnosti se stala Praha. Stěhujeme ale také v Příbrami, Berouně, Kladně, Benešově, Písku nebo Plzni. Pokud budete chtít přestěhovat na větší vzdálenost z některého z uvedených měst, zajistíme pro vás dopravu kamkoliv po České republice.

Cena stěhování se počítá velmi jednoduše. Nestane se tak, že byste kalkulaci neporozuměli. Naopak. Cena za stěhování je pevně daná při podání objednávky a garantujeme vám, že zůstane stejná až do konečného vyúčtování.

Oproti konkurenci nabízíme celou řadu doprovodných služeb zcela zdarma. Zdarma máte od nás přistavení vozu, zdarma nabízíme demontáž a montáž nábytku a zdarma pro vás zajistíme kvalitní obalový materiál, včetně krabic.

Kromě stěhování umíme také vyklízení a skladování, kde jako jediní v České republice nabízíme dvě služby v jedné, když si věci k uskladnění sami i odvezeme. Zákazník tak nemusí shánět a koordinovat činnost dvou různých firem.

U vyklízecích prací garantujeme naprostou spokojenost a ekologickou likvidaci na sběrném dvoře nebo skládce.

Kontaktujte nás se svou poptávkou a my vám obratem zašleme nezávaznou cenovou nabídku. Staňte se naším dalším spokojeným zákazníkem!

Bližší informace o naší činnosti, spoustu referencí, fotogalerii a další najdete na našich stránkách www.profigroup.cz.