S nedostatkem úložného prostoru se setkáváme takřka neustále. Běžná moderní rodina má dnes více věcí, než tomu bylo dříve a s uskladněním např. sezónní výbavy si láme hlavu nejeden obyvatel velkoměsta. Navíc sklep, půda, či garáž již není standardem a proto je potřeba hledat jiný a zejména bezpečný prostor pro naše věci jinde. V Praze službu samoskladování nabízí společnost Less Mess Storage a to jak pro osobní, tak pro firemní klienty. Naleznete zde sklady od 0.5 až po 20 metrů čtverečních, takže si každý vybere velikost, jakou přesně potřebuje.

Hlavní prioritou společnosti Less Mess je naprostá bezpečnost jejich skladů. Vaše osobní věci, či firemní zboží jsou zde hlídané ostrahou, kamerovým a elektronickým zabezpečovacím systémem. Prostory jsou navíc pojištěné a klienti mohou využít i připojištění skladovaných věcí. Mimo jiné společnost nabízí i další služby jako je přebírání zásilek, půjčování vlastních dodávek ke stěhování a přizpůsobení pronajímaných prostorů - např. regály apod. Samozřejmostí je také veškerý obalový sortiment, tedy různé druhy krabic, lepenek, fólií, kartonů atd.

Pro ty z vás, kteří tzv. samoskladování dosud nevyužili je připraveno krátké video:

Zdroj: Youtube

 1) Vyberte si

Vyberte si nejbližší lokalitu pobočky Less Mess a zvolte velikost skladu, kterou potřebujete. Různé velikosti skladovacích boxů si můžete prohlédnout přímo na 3. pražských pobočkách.

 2) Pronajměte si

Vyplňte jednoduchou smlouvu a rozhodněte se o způsobu platby. Můžete si rovněž zakoupit zámek, krabice a další obalový materiál. Nyní navíc se zárukou nejlepší ceny!

 3) Uskladněte si

Užitím osobního přístupového kódu, díky kterému získáte 24 hodinový přístup k vašemu bezpečnému skladu, začnete skladovat vaše osobní či firemní věci a užívat si váš prostor navíc. 

Udělejte si pořádek doma – Less Mess, Less Stres. Volejte zdarma: 800 - 800 - 807

Kontakty na pobočky:
Holešovice: +420 296 788 111, holesovice@lessmess-storage.com
Dejvice: +420 235 301 829, dejvice@lessmess-storage.com
Pankrác: +420 241 485 570, pankrac@lessmess-storage.com