Zpěvák, skladatel, bojovník muay thai i automobilový závodník Daniel Landa má své věrné příznivce i zapřisáhlé odpůrce. Společně s ním přijede do Liberce debatovat Martin Zach - bývalý reprezentační lyžař, Muž roku 2009, který se ani po těžkém poranění krční páteře nevzdal, i nadále sportuje, užívá si života a snaží se skrze svůj Spolek Martina Zacha podporovat ty, které zasáhl podobný osud. Spolek přispívá na nákup kompenzačních pomůcek, jako jsou invalidní vozíky, motomedy a další.

Pro mnohé jistě kontroverzní Daniel Landa v současné době věnuje velkou část své energie projektu Nadace Aria Boiohaemum, která si klade za cíl mimo jiné pomoc v Afghánistánu formou rozvoje vzdělávání nebo sportu i podporu hendikepovaných sportovců, především českých paraboxerů. Přijďte si poslechnout a zeptat se obou hostů, jaké jsou jejich cíle a názory, co je motivuje k pomoci i neustálému pohybu kupředu.

Vstupenky na akci zakoupíte v prodejní síti Ticketpro za rovných 100 Kč nebo na místě na prodejně vstupenek v areálu Home Credit Areny. Studenti mohou využít zvýhodněného vstupného ve výši 50 Kč. Výtěžek z akce bude věnován oběma zmíněným subjektům. Více informací na webu www.homecreditarena.cz.

http://www.educaliberec.cz