Refinancujte co nejdříve a zajistěte si nízkou sazbu s předstihem

V době rekordně nízkých úrokových sazeb se vyplatí zkontrolovat stávající úvěrovou smlouvu a v dostatečném předstihu si rezervovat novou nízkou sazbu již nyní. Sberbank umožňuje refinancovat již 12 měsíců před ukončením aktuální fixace. Všichni zájemci o FÉR hypotéku, kteří již hypotéku jeden rok řádně splácí, nemusí ve Sberbank dokládat své příjmy. Bance také stačí původní odhad nemovitosti, pokud není starší než sedm let. Vyplněná žádost je jediný nový dokument, o který banka požádá.

Vyzkoušejte banku, která vyřídí to největší papírování za vás

Běžně banky požadují zajištění vinkulace pojištění od svých klientů. Již samotný pojem vinkulace je však pro mnohé velkou neznámou. Sberbank se jí proto ujme a s vaší pojišťovnou vše vyřídí za vás, a to samozřejmě zcela zdarma. Stačí předložit pojistnou smlouvu. Ostatně i tu je možno sjednat rychle a pohodlně přímo ve Sberbank.

Podnikáte? Máte zelenou!

Sami podnikatelé často uvádí, že nejvíce je unavuje neustálé papírování. Sberbank jim od papírování odlehčí. K prokázání příjmů stačí nově pouze jedno daňové přiznání. Naprosto dostačující je kopie společně s dokladem o zaplacení daně. Sberbank jde živnostníkům vstříc také při posuzování bonity, nově nabízí uznání příjmu na základě jejich obratu.

Užijte si volnost při stavbě domu

Nezvyklou volnost a naprosté odlehčení od papírování během realizace stavby zažije každý, kdo se rozhodne financovat výstavbu se Sberbank. Většinou financování stavby probíhá tak, že banky postupné uvolňování finančních prostředků na každou další část výstavby podmiňují předložením spousty dokladů. Což je pro klienty časově a administrativně náročné a mnohdy to může ohrozit i harmonogram výstavby. Ve Sberbank má hlavní slovo klient. Postupné financování stavby probíhá tak, že klient banku pouze informuje o aktuální rozestavěnosti a ta mu automaticky bez dalších požadavků uvolní další peníze.
Sberbank také financuje stavební pozemky až do 90% hodnoty nemovitosti, a to bez nutnosti další výstavby.

Vybavte si nový domov přesně podle vašich představ

Mnoho domácností řeší situaci, z čeho financovat nové vybavení nemovitosti. Sberbank nabízí jako doplňkovou část k hypotéce dodatečné finanční prostředky ve výši až půl milionu korun.

Přijďte si do Sberbank pro hypotéku nové generace.