Elektřina je motorem dnešní civilizace. Mladí elektrotechnici či elektrikáři z okolí Plzně a Domažlic, kteří by se rádi stali součástí největší distribuční společnosti v České republice, mají jedinečnou šanci. ČEZ Distribuce totiž právě poptává novou krev na pozice provozních elektromontérů v rámci programu praktikant. Ten je určený přednostně pro čerstvé absolventy elektrooborů (maturanty nebo s výučním listem), případně pro ty, co školu dokončili již dříve, ale mají jen minimální praxi.

Pozice provozní elektromontér – praktikant jsou k dispozici v Domažlicích, Přešticích a Horní Bříze, na kolegu montéra měření zase netrpělivě čekají v Nepomuku. A co zájemce vlastně čeká?

Praktikanti během programu získají potřebnou praxi pod dohledem starších kolegů-odborníků. Po jeho skončení pak mohou samozřejmě v ČEZ Distribuci zůstat: firma jim nabízí profesní růst, možnost dalšího vzdělávání, a v neposlední řadě zázemí stabilního zaměstnavatele s atraktivními platovými podmínkami a širokou nabídkou benefitů. Během tří, čtyř let se tak mohou vypracovat na úroveň specialistů, podobně jako řada studentů, kteří již programem prošli.

Pro absolventy vysokých škol oboru elektro je pak určena pozice absolvent VŠ elektro pro lokalitu Karlovy Vary a Cheb, v jejímž rámci mají možnost uplatnit znalosti získané studiem a rozšířit si je o zkušenosti z praxe. Při práci v oblasti rozvoje, výstavby nebo údržby distribuční sítě bude úspěšný uchazeč opět spolupracovat se zkušenými zaměstnanci, kteří mu při získávání praktických znalostí rádi pomohou. 

www.cez.cz
www.kdejinde.cz