ČEZ před zimou výrazně snížil cenu za plyn, nově činí bez DPH 680 Kč/MWh. ČEZ je tak nejlevnějším ze zavedených dodavatelů. Jestliže doma plynem od ČEZ topíte, můžete se těšit na úspory několika tisíc ročně. Cena přitom není podmíněna žádným závazkem a zákazníci se nemusejí upisovat k víceletým smlouvám. Pokud by tedy s nabídkou od ČEZ nebyli spokojeni, mohou smlouvu jednoduše a rychle ukončit. 

Náš nový produkt PLYN je bez závazků. Lidé se nemusejí upisovat na mnoho let, a přesto dostanou službu za skvělou cenu. Ušetří prakticky každý, kdo za plyn platí víc než 11 000 ročně. Záleží samozřejmě na dodavateli a distribučním území, u malého bytu to může být třeba 2 500, u domu s velkou spotřebou i téměř 8 000,“ říká generální ředitel ČEZ Prodej Michael Pupala. „Konkrétní úsporu je možné spočítat na www.cez.cz/plyn nebo při zavolání zdarma na linku 800 810 820,“ dodává.

 Zdroj: ČEZ, a. s.

Ideální čas přejít na vytápění plynem

Zvažujete také přechod na plyn? ČEZ vám může nabídnout kvalitní plynový kotel od zavedeného výrobce s vyřízením žádosti o dotaci, dopravou, montáží a odvezením starého kotle, to vše za jednu cenu. 

Současné kondenzační plynové kotle odebírají teplo i ze spalin a dosahují tak efektivity až 95 procent s minimem emisí. Jejich ceny začínají už na 30 000 Kč a aktuální snížení cen plynu od ČEZ dělá tento způsob vytápění ještě dostupnějším.

Navíc můžete využít ČEZ ÚVĚR NA TECHNOLOGIE bez poplatků a s nízkou úrokovou sazbou. Více se dozvíte na www.cez.cz/vytapeni, v jakémkoliv Zákaznickém centru ČEZ nebo na Zákaznické lince 800 810 820, která je zcela zdarma.

S dalšími úsporami pomůže Chytrý termostat tado°

Výměna dodavatele a nový kotel nejsou jedinou cestou, jak můžete snížit své účty za plyn. Chytrý termostat tado° je schopen uspořit až třetinu nákladů, které domácnosti vydávají na teplo. Ovládá se pomocí chytrého telefonu a pracuje s předpovědí počasí i s aktuální obsazeností domu či bytu a podle toho přitápí, nebo naopak snižuje teplotu.

Zdroj: ČEZ, a. s.
Jestliže doma topíte plynem od ČEZ, můžete se těšit na úspory několika tisíc ročně.

Když odejdete, termostat tado° automaticky sníží teplotu, a budete-li se opět blížit zpět, začne prostor vytápět. Je opravdu chytrý, a zákazníci tak už v podstatě nemusejí na vytápění myslet,“ vysvětluje princip Pupala. „Přes den, kdy nejste doma, nemáte zbytečně přetopeno, a večer naopak přijdete do příjemně zahřáté domácnosti.

Řešení tado° je kompatibilní s naprostou většinou dostupných kotlů. Termostaty dokážou plynule najíždět a sjíždět kotel bez skokových změn, které jsou energeticky náročné. Mobilní aplikace sděluje termostatu, jak daleko je uživatel od domova, a ten podle toho nastavuje vytápění.