Koupili jste ke slavnostní příležitosti květinu, dali jste si záležet na jejím výběru a ona druhý den vypadala nevábně? Zaplatili jste mnohem vyšší sumu než Váš známý, ale jeho květina na rozdíl od té Vaší vydržela několik týdnů? Není divu, že jste naštvaní…a jistě se ptáte, jak je to možné a kam jít příště, aby Váš výběr a zaplacená cena odpovídaly získané květině a radosti, kterou udělá. Máme pro Vás dobrý tip. Kvalitní květinovou vazbu z čerstvých řezaných květin, za velmi příznivé ceny nakoupíte v nedávno otevřené prodejně květin U viaduktu. Sídlí ve snadno dostupné části Českých Budějovic - přímo na křižovatce ulic Nádražní a Rudolfovská, tzn. přímo u viaduktu. Před provozovnou je možnost bezplatného zaparkování vozu po dobu třiceti minut. V případě zájmu Vám mohou být květiny dovezeny na předem určené místo.

Prodejní cena květin v květinářstvích je ovlivněna několika faktory. Samozřejmě provozně ekonomickými, ale velkou měrou se do ní promítají tzv. odpisy. Má-li květinářství k dispozici širokou nabídku květin, aby si každý zákazník mohl na místě vybrat, počítá s tím, že určité, ne úplně malé, procento květin neprodá, a tím pádem vyhodí. Nákupní cena těchto květin se potom musí promítnout do marže květin prodaných. Zákazníci, kteří nechají nákup květin na poslední chvíli, jinou možnost nemají. Pokud ovšem víte, že budete květinu potřebovat a jste schopni ji závazně objednat, minimálně den dopředu, můžete ušetřit minimálně 25% nákladů.

Řezané květiny jsou rychle se kazící zboží

Nešvarem mnohých květinek je snaha prodat květinu, kterou mají již několik dní, někdy i týdnů, na skladě. V okamžiku prodeje vypadá ještě přijatelně někdy i krásně, ovšem za velice krátkou dobu uvadá.

Víte-li minimálně den dopředu (lepší je samozřejmě čas ještě delší), že budete květiny potřebovat, zaručíme vám, že námi dodaná kytice, aranžmá apod. bude ze zcela čerstvých květin, nikoliv z těch skladovaných. Tímto způsobem zároveň můžete ušetřit minimálně čtvrtinu ceny, které mají běžné květinky. Výše slevy je závislá na historii vašich objednávek a může dosáhnout až na hodnoty 35%. Od našich dodavatelů máme zajištěno zásobování čerstvými květinami každý den a tato skutečnost nám umožnuje nabídnout v Českých Budějovicích ojedinělou službu.

Naše zásady

  • každý zákazník je pro nás jedinečný a snažíme se mu maximálně vyjít vstříc – ať již radou, doporučením, vazbou nebo doručením květiny na určené místo
  • je zbytečné promítat zákazníkovi do ceny odpisy zboží, které nepotřebuje
  • špičková kvalita a čerstvost květiny jsou už z principu samozřejmostí
  • zkušené floristky s dlouholetými zkušenostmi
  • cenová kalkulace květinové vazby na míru – poskytnuté slevy jsou tak zcela přehledné a průhledné
  • slevy pro pravidelné zákazníky - výše slevy záleží pouze na odebraném množství květin a v případě, že kombinaci svého zákaznického čísla a jména poskytnete svým přátelům, budeme tyto obraty sčítat a můžete se tak dostat ke slevě 30, až 35 %.

Kontakt
+ 420 777 706 015
www.kvetinyuviaduktu.cz

Adresa provozovny
Nádražní 100/51, 370 01, České Budějovice