Moderní nebankovní půjčky jsou ke klientům čím dál tím vstřícnější. Na rozdíl od běžných bank své klienty nelustrují, nebo mnohem méně. Půjčují bez zbytečného papírování a rychleji. Takovou je i nebankovní půjčka Asisteam. Využít ji lze na cokoliv. Jak sama instituce prezentuje, nezáleží na tom, jestli si díky ní splníme své sny, nebo třeba splatíme své stávající dluhy. Je tady pouze na nás, abychom ji užili dle vlastního uvážení.

Když potřebujeme konsolidovat

Banky půjčovaly a půjčovaly… Nás to dohnalo do stavu, že jich splácíme třeba hned několik. Mnohé z nich nejsou vůbec výhodnými. Někdy dokonce u nich máme takové podmínky, které nás jsou schopny přivést do insolvence. Důležité je včas najít řešení a problém řešit. Vhodným řešením je právě konsolidace půjček.

Využijte ke konsolidaci půjčku Asisteam

Nebankovní půjčka už není strašákem. ČNB trh pročistila a hlídá. A tak přestože historicky nemají nebankovky nejlepší pověst, dnes je to již spíše přežitý názor. Vždyť právě půjčka od nebankovní společnosti nám dokáže pomoci s předlužeností a zkonsolidovat naše dluhy.

Kdy půjčka pomůže? Mnohdy nám konsolidace úvěrů sníží celkovou měsíční splátku. Ev. je pro nás řešením, když se dostáváme do platební neschopnosti, ale máme jistou garanci, že budeme mít peníze na rychlejší splacení. Někdy zdědíme peníze, jindy prodáme firmu… Vše se ale vleče, čas jsou pro nás peníze, a nebankovní půjčka nám je pomůže zajistit.

Asisteam nám pro tyto případy nabízí půjčku zajištěnou zástavním právem k nemovitosti. Její doba splatnosti je až 25 let. Maximální výše úvěru je 70 % zástavní hodnoty nemovitosti.