Jak tedy zabezpečit svůj dům nebo byt před vloupáním? Základem je kvalitní bezpečnostní vložka, bezpečnostní kování a dobře doléhající bezpečnostní dveře. Zabezpečení domácnosti konzultujte raději s odborníky, kteří Vám pomohou s výběrem i montáží. Mějte vždy přehled, kdo má od Vašich dveří klíče. V případě ztráty klíče vždy ihned vyměňte zamykací vložku! Ve svém okolí (ani na sociálních sítích!) zbytečně neupozorňujte na to, že budete delší dobu mimo domov. Dáváte tím zlodějům tip na vhodný objekt ke vloupání.

Zdroj: ASSET MEDIA

Pro všechny, kteří plánují letošní léto cestovat autem, doporučujeme vzít si s sebou náhradní autoklíč. V případě ztráty, krádeže nebo poškození klíče budete mít rezervu, která Vám ušetří zbytečné starosti a výdaje a může zachránit Vaše plány na dovolenou.

Zdroj: ASSET MEDIA

Navštivte ostravské KLÍČOVÉ CENTRUM (Rudná 1c, naproti dolu Jeremenko) pro pomoc s kompletním zabezpečením Vaší domácnosti, a to včetně profesionálního poradenství, montáží a servisu. KLÍČOVÉ CENTRUM se samozřejmě specializuje i na výrobu téměř všech druhů klíčů i autoklíčů.

Zdroj: ASSET MEDIA