Máte pocit, že léto a kokos je už hodně otřepaná kombinace? Že Piña Colada už tu byla dávno a nikoho nebaví? Zkusili jste už mladý kokos? A co takhle kokosy na severský způsob?

Letní akce a festivaly se nesou ve znamení mladých kokosů. Brčka trčí ze zelených ořechů pod každým pódiem a exotické chutě zdatně konkurují třešním a malinám. A něco ostřejšího by nebylo? Ale jistě!

Zdroj: NOVADA

Sobí spřežení přifrčelo do Česka s letní novinkou: Finlandia Coconut, tropický pozdrav od severských ledovců. Čistá vodka Finlandia a přírodní kokosové aroma. Jedinečná kombinace jemné vodky a přirozené kokosové chuti dokonce získala Finlandii Coconut prestižní ocenění Best Flavored Vodka 2015.

Jako oficiální drink 51. Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech se i tento rok Finlandia Vodka postarala o nevšední zábavu a skvělou party. Tentokrát ve svém Finlandia Kökös Baru. K dostání byly mladé kokosy na alko i nealko způsob a hitem samozřejmě byla i Finlandia Coconut. Nestihli jste? Nevadí, atmosféru můžete nasát z naší fotogalerie:

https://www.facebook.com/FinlandiaVodkaCZ/photos/?tab=album&album_id=1023160271067081

Nejlepší způsob, jak si letošní kokosovou novinku vychutnat, je v kombinaci s colou. Finlandia Kokos & Cola se stala ve Varech druhým nejprodávanějším drinkem a důvod je jasný. Chutná skvěle!

Zdroj: NOVADA

Ochutnat ji už teď můžete v barech nebo na blížících se letních festivalech. Že nebude chybět na Mácháči, na to vemte…kokos! Ale nejen tam, kokosové záblesky půlnočního slunce jsou už k dostání i v českých obchodech.

Dejte si Finlandia Coconut a zažijte tropy po finsku!

Zdroj: NOVADA