Šéfkuchař Chefparade vás na kurzu naučí, jak připravovat (nejen) tyto speciality:

• BRAMBOROVO-MOZZARELLOVÉ KROKETY
• PAELLU S KUŘECÍM MASEM, KREVETAMI A SLÁVKAMI
• CONEJO ESCABECHADO – NAKLÁDANÉHO KRÁLÍKA NADIVOKO SE ZELENINOU, ČESNEKEM A BYLINKAMI
• PATATAS BRAVAS – BRAMBORY V PIKANTNÍ RAJČATOVÉ OMÁČCE
• FLAN CARAMEL – TRADIČNÍ ŠPANĚLSKÝ DEZERT

každý účastník kurzu dostane kvalitní zástěru s logem Gurmet v hodnotě 449 Kč (vyrobenou ve Francii)

Kde: Chefparade Holešovice, areál Holešovické tržnice, budova č. 36, Bubenské nábř. 306/13, Praha 7. Jak se do studia dostat.

Spoustu surovin na přípravu světových (i exotických) kuchyní či sladkých dezertů seženete na chefshop.cz.

Věnujte tento kurz vaření
Pokud chcete kurz věnovat, můžete si stáhnout certifikát.

Termín a cena:
Datum konání - 20.10.2017 od 16:00
Cena - 1490,- Kč