Naštěstí toto vše už lze dnes přenechat profesionálům, a to včetně samotné přípravy jídel, s dovozem až domů. Řeč je o krabičkové dietě, která obsahuje celodenní vyváženou stravu a nevyžaduje žádnou práci, takže potěší opravdu každého.


Krabičkové diety zaznamenávají úspěch napříč celým světem. Díky této dietě totiž máte vždy připravené ideální jídlo, tudíž můžete jíst pravidelně, zdravě a navíc ještě šetříte čas, protože nakupování, vymýšlení jídel, propočítávání správné skladby potravin i samotné vaření necháváte na profesionálech. Díky tomu se krabičková dieta stává v podstatě odměnou, což je obrovský posun oproti ostatním dietám.


,,Několik mých pacientů využívá služeb společnosti Dietavkrabicce.cz, před zahájením a v průběhu stravování s krabičkovou dietou je pravidelně zpracováván protokol Analýzy složení těla, který dokumentuje změnu stravy, u těchto pacientů byl zjištěn úbytek celkového i viscerálního /útrobního tuku a nárůst svalové hmoty, což je ideální výsledek." říká specialistka na problematiku výživy MUDr. Hana Mojžíšová.


Je ale potřeba dávat velký pozor na výběr krabiček a sahat po těch opravdu kvalitních. Firma Dietavkrabicce.cz nabízí absolutně vyváženou celodenní stravu, která je chutná a vyrobená z čerstvých surovin podle pokynů nutričního poradce.
Doprava krabiček s jídly navíc probíhá prostřednictvím chladících vozů, takže kvalita je na maximální možné úrovni. Zájemci si ale samozřejmě mohou jídlo vyzvednout zdarma i sami, a to v síti odběrných míst.


A co se týče redukce hmotnosti, při dodržení konzumace pouze krabičkové stravy dosahuje měsíční úbytek na váze pěti až sedmi kilogramů. Pokud se pak do budoucna chcete pojistit proti jo-jo efektu, nebo vám jednoduše krabičková strava vyhovuje, Dietavkrabicce.cz nabízí i variantu ŽIJU ZDRAVĚ, která je udržovací a jsou v ní tudíž zařazena i jídla vydatnější.