Tato moderně zařízená poliklinika vznikla se záměrem poskytovat zdravotní péči primárně zaměstnancům České zbrojovky a.s.. Jelikož poliklinika je nastavena tak, že pojme rozhodně větší kapacitu klientů než CZUB má, její profesionální zaměstnanci jsou připraveni poskytovat péči každému, kdo o to projeví zájem.

V tuto chvíli naše zařízení nabízí možnost využití služeb:

  • PRAKTICKÉHO LEKAŘE
  • STOMATOLOGIE
  • DENTALNI HYGIENY
  • OFTALMOLOGIE
  • FYZIOTERAPIE A
  • ZDRAVOTNI MASÁŽE

Podařilo se nám zajistit spolupráci s hlavními zdravotními pojišťovnami působícími v České republice jako je:

  • 111 VZP Všeobecná zdravotní pojišťovna
  • 201 VoZP Vojenská zdravotní pojišťovna
  • 205 ČPZP Česká průmyslová zdravotní pojišťovna
  • 207 OZP Oborová zdravotní pojišťovna zaměstnanců bank a pojišťoven
  • 209 ZPŠ Zaměstnanecká pojišťovna škoda
  • 211 ZPMV Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra 
  • 213 RBP Revírní bratrská pojišťovna

Rádi bychom Vám dnes představili právě jednu z preventivních služeb, kterou je DENTÁLNÍ HYGIENA. VE ZDRAVOTNÍM ZAŘÍZENÍ MŮJ LÉKAŘ ji můžete kdykoliv využít.

Zdroj: Adéla Dental Care, s.r.o. - dentální hygienaZdroj: Adéla Dental Care, s.r.o. - dentální hygiena

Dopřejte své ústní dutině dokonalou preventivní péči

Českou společností v posledních měsících zahýbalo téma plného hrazení amalgámových plomb.  Jedním z argumentů stomatologů proti úhradě ze zdravotního pojištěná je i fakt, že zubnímu kazu lze úspěšně předcházet prevencí. A proč je právě ve stomatologii prevence tak velmi důležitá? Protože mnoho problémů v dutině ústní může začínat zcela bez příznaků a včasná diagnostika usnadňuje léčbu  a zvyšuje její úspěšnost.

Náplň dentální hygieny umožňuje při pravidelné aplikaci spolehlivě předejít paradontóze, vzniku zubního kazu a následné ztrátě zubů. 

V prvé řadě jde o profesionální čištění zubů a jejich okolí dásní, odstranění povlaků, zubního kamene a všech nánosů a pigmentací, které do úst nepatří, a také nalezení a odstranění zdrojů nepříjemného zápachu z úst. 

Ve druhé řadě je to neméně důležitá výuka správné péče o zuby, nácvik čistících technik, odstranění zlozvyků a nevhodných pomůcek pro čištění. Cílem je sestavení individuálního hygienického programu  pro každého klienta, který by umožnil každodenní kvalitní a zároveň šetrnou péči o zuby. 

Preventivní program zubní hygieny je paradoxně nejen nejúčinnějším, ale i nejlevnějším způsobem péče o zuby. Náhrada jediného ztraceného zubu pomocí zubního můstku či implantátu vyjde na částku přesahující 10 tisíc korun, s tím že tyto náklady budou s časem stále stoupat a nikdy neskončí. Zubní prevence vám naopak za nepoměrně nižší částku peněz zajistí, že tyto náklady pravděpodobně nikdy nebudete muset hradit. Zubní kazy i paradentóza pro Vás budou jen pojmy, o kterých mluví ti ostatní. Zároveň si do budoucna zajistíte možnost užít si spokojeného stáří s vlastními zuby, bez obav z nezdravého dechu a nutností ukrývání zubní protézy. a s ušetřenými penězi si jistě poradíte.

Máte pocit, že je profesní ošetření dentální hygienistkou pro Vás zbytečné a že je nepotřebujete? Omyl! I zdánlivě čisté zuby potřebují alespoň jednou za čas profesionálně vyčistit. Vždyť je používáme denně a uznejte, že si tuto péči alespoň jednou za půl roku zaslouží! Navíc mnohdy stačí málo – odstranění pigmentací způsobených pitím kávy, koly, čaje či kouřením – a odcházíte spokojeni a s úsměvem! 

Využijte tedy možnosti, která se Vám už více jak rok nabízí a informujte se na poliklinice MUJ LÉKAŘ. 

Rádi Vám veškeré informace poskytneme osobně na adrese Svatopluka Čecha 1365, telefonicky na čísle 572 655 910 (kl. 5910) nebo emailem na info@mujlekar.net.

Těšíme se na vás!