Pronájem na libovolnou dobu

Každý, kdo potřebuje jezdit automobilem, má několik možností, jak si to zařídit. První variantou je nákup nového auta, což je velká investice a někomu se ve výsledku nemusí vyplatit. Druhou možností je pořízení ojetého vozidla. Zde je vstupní investice nižší, ale existuje velké riziko, že budete muset uhradit velké náklady na případné opravy. Další alternativou, jak si zařídit bezproblémové ježdění v automobilu, je operativní leasing. Zde je však nevýhoda toho, že smlouvu uzavíráte na určitou dobu a jste tím pádem vázáni. Nejjednodušší variantou je tedy pronájem auta. Může jít o půjčování pro potřebu vybraných dnů, kdy si například vypůjčíte auto na víkend, nebo o dlouhodobý pronájem. Tehdy můžete mít k dispozici vozidlo až několik měsíců a vše bez starostí s provozem, údržbou a pojištěním.

Pronájem vozidla může sloužit pro překlenutí poruchy a opravy vašeho běžného auta, ale i jako plnohodnotné auto pro určité období, kdy například chcete vyrazit na výlet, zajet na školení, dočasně dojíždět za prací a podobně.

Nové vozy

Velkou výhodou půjčeného auta je jeho prvotřídní technický stav, protože jde ve většině případů o nové či maximálně roční vozy. Využíváte nejmodernější technologie, kdy nová auta mají většinou i příjemně nízkou spotřebu, případně hybridní pohon. Dlouhodobý pronájem auta je dostupný naprosto pro každého. Nezáleží na tom, jestli máte záznam v registru dlužníků či jiný problém. Všichni si totiž mohou užít komfort v podobě jízdy v novém autě. Koneckonců sousedé a ostatní lidé nemusí vědět, že jde o půjčený vůz, ale mohou obdivovat vaše nové pěkné auto.

Kromě vašeho komfortu je dlouhodobý pronájem aut ekologický a šetrný k životnímu prostředí, protože si nekoupíte další vůz a zároveň po skončení vaší výpůjčky poslouží stejné vozidlo i někomu dalšímu. I to může být jedním z důvodů, proč si v případě potřeby auto koupit, a ne hned kupovat nové.

Nestaráte se o náklady s provozem

Obrovskou výhodou pronájmu vozidla je minimum starostí. Jen nasednete a jezdíte. Maximálně si dotankujete, ale to je jediná starost. V porovnání s problémy okolo servisu, zařizování pojištění a dalších nezbytností jde o výrazný komfort, který je přesto za zajímavou cenu. Autopůjčovna Taggart totiž obstará všechny starosti s provozem a na vás zůstane příjemná radost v podobě ježdění. Navíc v případě technických potíží nebo nehody s půjčeným vozidlem máte k dispozici zdarma náhradní vozidlo, takže můžete stále jezdit.

Přistavení vozidla na domluvené místo

Jakmile si vyberete daný typ vozidla a dobu, po kterou si ho chcete půjčit, stačí si domluvit čas a místo přistavení vozidla. Vůz je možné přistavit klidně ten stejný den. Po skončení pronájmu si klidně dohodněte i vyzvednutí auta. Obě služby jsou totiž zdarma.

Ceny za dlouhodobý pronájem vozidel v autopůjčovně Taggart jsou navíc příjemně nízké v porovnání s konkurencí nabízející stejné modely aut. To, kolik za půjčení zaplatíte, totiž ovlivňuje typ vozidla a výpůjční doba. Na webových stránkách si zjistěte cenu za vybraný vůz a prohlédněte si, jaké všechny služby jsou zahrnuté. Pro firmy a podnikatele je cena uváděna bez DPH, ale vozy jsou samozřejmě k dispozici i běžným fyzickým osobám, pro které nechybí poznámka o ceně včetně DPH.