Akce se koná již čtvrtým rokem a mezi gastronomickými festivaly má rozhodně své místo. Což dokazuje i úspěšnost minulého ročníku - navštívilo ho přes 45 000 návštěvníků, kteří ochutnali více než 40 000 burgerů. „Letos očekáváme kolem 50 000 návštěvníků, proto jsme tako navýšili počet restaurací nabízejících burgery ", říká Zdeněk Střížek, prezident Prague Burgerfest.

A jak je dobrým zvykem pořadatelů akce, tak ani letos nezůstane pouze u burgerů, ale Burgerfest nabídne také to nejlepší z barbecue, klasické americké laskominy a bohatý doprovodný program. Mimo jiné se tak na akci představí BBQ Pit Boys ze Spojených států, kteří mají největší komunitu fanoušků grilování na světě a budou největšími hvězdami letošního ročníku. Dále se můžete těšit na hráče amerického fotbalu Prague Black Panters a z kapel například Kiss Forever band - nejlepší evropský cover band populárních Kiss. Čeká vás ale i výstava amerických veteránů, sportovních vozů a motocyklů Harley Davidson, soutěž amatérů o nejlepší burger, soutěž v pojídání burgerů a vystoupení hvězd z pořadu Na Stojáka. Pro děti bude připraven dětský koutek, zábavní zóna a mnoho dalšího. Rozhodně se tak máte na co těšit.

Letos budete navíc moci vyhrát motocykl Harley Davidson přímo na Jack Daniel´s Burgerfestu 2015. Pravidla soutěže budeme zveřejňovat postupně, proto bedlivě sledujte náš Facebook, nebo http://www.burgerfest.cz/.