Oblíbený Ford Fiesta je dlouhodobě nejprodávanějším modelem své třídy v Evropě. Zákazníci na něm oceňují stylový design, moderní interiér a úsporné motory, ale i možnost přizpůsobit Fiestu svému vkusu. Ford aktuálně podrobil svůj malý bestseller řadě vylepšení, díky nimž je Fiesta ještě atraktivnější.

Ford Fiesta přináší evropským zákazníkům značky Ford kvalitu velkých automobilů v karoserii malého vozu navrženého tak, aby překonal i ta nejvyšší očekávání zákazníků. Přední části Fiesty dominuje lichoběžníková maska chladiče, lemovaná ostře řezanými světlomety s LED světly denního svícení. Tvarování kapoty upozorňuje na sílu skrytou pod ní.

Středový panel palubní desky, který dole přechází ve středovou konzolu, se pyšní povrchovou úpravou s vysokým leskem, která se opakuje i na dveřních výplních. Podsvícení přístrojů, ovladačů a displejů má moderní chladivě modrý odstín.

Ford Fiesta

Fiesta je k dispozici ve třech nových barvách: metalické tmavě šedé Magnetic, zářivě červené Candy a luxusní metalické béžové Silk. Fiesta Trend nově dostala kožené madlo ruční brzdy, Fiesta Titanium má nyní chromovanou spodní mřížku, nová 16" kola z lehké slitiny a také nový vzor potahů sedadel, jejichž prošívání je sladěno s dekoračními švy na volantu, manžetě řadicí páky, madlu ruční brzdy a velurových kobercích.

Ford Fiesta

Při nehodě zavolá pomoc

Vedle dynamického vzhledu a vyspělých motorů oslovuje Fiesta zákazníky rovněž nabídkou technologií. Například systém MyKey umožňuje regulovatněkteré vlastnosti vozu, když ho rodiče půjčují dětem, a hlasově ovládaný systém Ford SYNC s automatickým tísňovým voláním dokáže v případě nehody přivolat pomoc v šestadvaceti evropských jazycích.

Ford Fiesta

Na silnici se Fiesta vyznačuje prvotřídními jízdními vlastnostmi, v nichž se vynikající komfort setkává s nezaměnitelným sportovním charakterem, který je pro Fiestu typický.

Fiesta se vyrábí v německém Kolíně nad Rýnem. Od uvedení na trh v roce 1976 má na kontě více než 17 milionů prodaných kusů.

Více: Ford Fiesta