Kompletní přehled o aktuálním stavu českého stavebnictví na jednom místě

Plánujete stavbu nebo rekonstrukci? Inspirujte se na mezinárodním stavebním veletrhu FOR ARCH. Prohlédnout si zde můžete prezentaci předních firem v oboru stavebnictví, které působí na českém trhu. Vzhledem k dlouhodobě vysoké účasti tuzemských i zahraničních firem zde získáte dokonalý přehled o aktuálních produktech, novinkách a světových trendech. Veletrh FOR ARCH tematicky pokryje nejen samotnou oblast stavebnictví, stavebního materiálu a stavební chemie, ale bude se věnovat také oblasti vytápění nebo klimatizace. Přidružený veletrh FOR WOOD se zaměří na využití dřeva ve stavebnictví a dřevostavby. Dále se zde představí okna, dveře, podlahy, bazény nebo sauny.

Novinkou je nezávislé a bezplatné stavební poradenské centrum

Na veletrhu FOR ARCH je připraven bohatý doprovodný program. Naprostou novinkou je nezávislé STAVEBNÍ PORADENSKÉ CENTRUM, kde budou odborníci bezplatně odpovídat na základní otázky ohledně stavebnictví. Centrum bude otevřeno po celou dobu veletrhu, tedy od úterý do soboty. Další novinkou je skutečnost, že se zde odborníci budou věnovat také různým denním tématům. V úterý kvalitě výrobků, ve středu řízení energetické náročnosti domu, ve čtvrtek odbornému vzdělávání, v pátek fenoménu chytrý dům a v sobotu stavbě domu svépomocí, tentokrát v pasivním standardu. Na veletrhu budou pravidelně probíhat také tematické konference a přednášky. Zajímavou je v tomto ohledu například konference Jak si vybavit bydlení, která vznikla ve spolupráci s webovým portálem ESTAV, nebo konference Stavba domu svépomocí.

Na veletrhu se uskuteční známé architektonické soutěže

Tradičně proběhne na veletrhu FOR ARCH hned několik architektonických soutěží. Těšit se můžete na slavnostní vyhlášení vítěze soutěže ARCHITEKT ROKU 2016, kterého zvolí odborná porota složená z předních osobností architektury jako Josef Pleskot, Antonín Novák, Regina Loukotová nebo Osamu Okamura. Novinkou v této soutěži je zvláštní cena ARCHITEKT OBCI. Ta je udělována za dlouhodobou spolupráci, která je prospěšná a důležitá především pro kvalitu života a kulturní rozvoj obyvatel a celé společnosti. Souběžně se na FOR ARCHU uskuteční soutěžní přehlídka mladých a začínajících architektů YOUNG ARCHITECT AWARD.

Podrobnosti o veletrhu FOR ARCH naleznete na oficiálních webových stránkách www.forarch.cz. Zlevněnou vstupenku si můžete pořídit ZDE: www.forarch.cz/sleva.