Jsou bezpečné pro vás i vaše blízké
EBC dveře jsou opatřeny dvěma vrstvami ekologického vodou ředitelného laku. Při výrobě EBC dveří je použita speciální technologie vytvrzování laku, která zaručuje 100% vytvrzení. Proto u nich nedochází k odpařování škodlivých VOC látek. VOC látky jsou organická rozpouštědla, která se při vysychání barvy uvolňují do vzduchu a která mají negativní vliv na lidské zdraví.

Zdroj: Asset Media
EBC DVEŘE model PLNÉ HLADKÉ (bílé), cena od 2060 Kč bez DPH, foto: SEPOS, spol. s r.o.

Jsou vysoce mechanicky odolné
Výjimečnost EBC dveří spočívá také v odolnosti jejich povrchu. Lak na dveřích je vytvrzený elektronovým paprskem, čímž vzniká celistvý povrch bez pórů, který je odolný proti mechanickému poškození. Díky tomu si dveře zachovávají dokonalý vzhled po celou dobu své dlouhé životnosti.

Nevěříte? Otestujte si je!
EBC dveře nepoškrábete tupým předmětem, například klíčem ani prstýnkem. Stopy fixy lehce odstraníte běžným čistícím přípravkem bez sebemenšího poškození povrchu. Údržba EBC dveří je velmi snadná, jejich životnost takřka neomezená. I po letech užívání nezažloutnou ani jinak nezmění barvu, zůstanou krásné. Otestovat si je můžete ve vzorkových prodejnách obchodní sítě SEPOS.

Zdroj: Asset Media
EBC DVEŘE model PLNÉ HLADKÉ (šedé), cena od 2160 Kč bez DPH, foto: SEPOS, spol. s r.o.

Jsou dokonalé v každém detailu
Častou slabinou světlých dveří bývají viditelné tmavé spoje na hranách dveří. Aby se těmto tmavým spojům předešlo, jsou viditelné hrany EBC dveří opatřeny fólií a spoj na hraně je dokonale krytý vrchním nátěrem.

Zdroj: Asset Media
EBC DVEŘE model DOMINANT, cena od 4120 Kč bez DPH, foto: SEPOS, spol. s r.o.

Bílé nebo šedé – neutrální barvy jsou in
EBC dveře jsou vhodné do bytových i kancelářských prostor. Na výběr je několik modelů dveří, na své si přijdou milovníci hladkých linií i ti, kteří mají rádi profilování. Samozřejmostí jsou plné i prosklené varianty s různou mírou prosklení, ať již v klasickém otočném provedení polodrážkovém, bezfalcovém nebo dveře posuvné. Další možností jsou vyšší dveře až do výšky 259 cm případně různá atypická provedení. Samozřejmostí jsou zárubně, na výběr jsou dvě varianty barevně odpovídající povrchové úpravy zárubní. 

Zdroj: Asset Media
EBC DVEŘE, model SKLO 3/4 v posuvném provedení, foto: SEPOS, spol. s r.o.

Jsou šetrné k životnímu prostředí
EBC dveře jsou ekologický produkt, který je šetrný k životnímu prostředí. Při procesu lakování nejsou používána rozpouštědla ani jiné chemikálie, pouze vodou ředitelné barvy. Certifikáty FSC a PEFC zaručují, že dřevo či použitý polotovar ze dřeva pochází z šetrně obhospodařovaného lesa.

Zdroj: Asset Media
EBC DVEŘE profilované, model QUATRO, foto: SEPOS, spol. s r.o.