I poté se však najde řada lidí, kteří pochybují o tom, že Gambrinus je kvalitní pivo dělané výhradně z českých surovin. Přesně pro ně nyní Gambrinus připravil nový Pivní test pravdy.

Na začátku září se v pěti českých městech zastaví putovní pivní test. Ve speciálním kontejneru budou moci odvážlivci vyzkoušet na vlastní kůži, jak se to má s jejich vytříbenou pivní chutí a neomylnou rozeznávací schopností. Před každého adepta testu budou postaveny tři náhodné vzorky piva, z nichž jedno je Gambrinus – půjde o desítky i dvanáctky.

Úkolem pivaře pak je piva ochutnat a udělat si na vlastní názor přímo na místě, kde se má podělit s tím, jak mu jednotlivá piva chutnala a zároveň si tipnout, které ze vzorků je podle něj Gambrinus.

V Plzni probíhá Pivní test pravdy ve čtvrtek 3. září od 15 hodin v areálu Plzeňského pivovaru naproti zákaznickému centru. Vstup je zdarma a testu se může zúčastnit každý starší 18 let, kdo se nebojí zamést jednou provždy se svými předsudky o tom, co je kvalitní české pivo.

Více informací najdete na www.gambrinus.cz/pivni-test-pravdy