Od srpna do poloviny října se můžete zúčastnit Cool pražské únikovky, stačí pouze mobilní datové připojení a aplikace Rekola. Samotná hra je díky celoroční spolupráci růžových kol se značkou Cool nealko zdarma.

Jak to funguje?
Cílem je navštívit v libovolném pořadí čtyři místa v širším centru Prahy – Kampu, Smíchovskou náplavku, park Folimanka a Žofín. Na každém stanovišti je umístěna šifra, kterou je třeba vyřešit. Poté už soupeříte pouze s časem. Způsob přepravy mezi stanovišti je libovolný, jejich rozmístění však přímo vybízí k využití rekola – právě tak dosáhnete nejlepších časů. Hra může trvat dvě hodiny, ale ti nejlepší ji určitě zvládnou rychleji a zapojí se tak do klání o zajímavé odměny. Ve hře je předplatné Rekola či balení ovocných pivních mixů Cool.

O co se soutěží?
Úniková hra je dostupná do poloviny října a hraje se ve dvou termínech, avšak každý hráč se může zúčastnit pouze jednoho z nich. Aktuální kolo trvá do konce srpna a po jeho skončení bude pořadí resetováno a odměněno sto nejrychlejších účastníků. Na první tři přitom čeká předplatné Rekola Premium a k tomu karton 24 ks Cool nealko. Ostatní členové TOP 10 získají jednu z těchto báječných cen, na stylovou odměnu se může těšit i dalších 90 hráčů s nejlepším výsledkem.


Tak vzhůru do sedla rekola a osvěž si den nejen díky Cool nealko, ale také bezva únikovce!