Není stan jako stan

Stany se staly nedílnou součástí snad každé větší akce pod širým nebem. Přestojíte díky nim nepříznivé počasí a navíc můžete jednoduše zviditelnit vaši firmu. V nabídce najdete jehlany, nůžkové, nafukovací nebo párty stany. Pokud hledáte kvalitu a flexibilní řešení, sáhněte po nůžkovém stanu. Jeho hlavní výhodou je snadné rozložení a složení, které zvládnete do minuty.

Objevte šampiona mezi nůžkovými stany

Při výběru ideálního řešení nemusíte dělat kompromisy. Vyzkoušejte novinku Rapid Premium+ Visible. Nabídne vám šestihrannou hliníkovou konstrukci v prémiové kvalitě a zcela nový unikátní sklon střechy. Boční strany umožní až o 50 % větší potisk, takže budete na akcích doslova nepřehlédnutelní a odlišíte se od konkurence. Při špatném počasí oceníte kvalitní opláštění, které nepropouští vodu a je odolné proti plísním. Střecha je součástí konstrukce a nemusíte ji demontovat. Díky tomu stan rozložíte a složíte, než řeknete švec.

Odlište se stanem s markýzou

Chcete-li váš prostor ještě rozšířit, vyberte si nůžkový stan Rapid Premium s markýzou. Skvěle vám poslouží na výstavách, pro catering, hudební, prodejní nebo prezentační akce. Díky markýze získáte prostor navíc a budete tak skvěle chráněni před deštěm i sluncem. Skládací konstrukce navíc zajistí snadnou manipulaci a transport.

Zdroj: TKF, spol. s r.o.
Nůžkový stan s markýzou vám nabídne ještě více prostoru.

Chcete se ještě víc zviditelnit? S reklamní vlajkou to půjde snadno

Jednou ze žhavých novinek v oblasti poutačů je reklamní vlajka Square flag. Díky neobvyklému hranatému tvaru se snadno odlišíte od konkurence. Vybírat můžete ze 3 velikostí od 195 až do 375 cm. Konstrukce je složena z několika dílů, a tak se nemusíte bát skladování. Je vhodná pro použití v interiéru i exteriéru a to buď samostatně nebo jako doplněk stanu.

Zdroj: TKF, spol. s r.o.
Robustní konstrukce vlajky ustojí vítr i déšť.

Svěřte se do rukou odborníků s více než 20 lety praxe
Chcete být na akcích vidět? Spolehněte se na firmu TKF. O zkušenostech svědčí nejen doba působení na trhu s eventovými produkty, ale také více než 20 200 prodaných stanů, 8 200 vlajek a 2 500 nafukovadel.