Boataround založili bývalí zaměstnanci dnes již světového e-commerce Booking.com Pavel Pribiš a Jana Escher. Po nasbírání zkušeností v tomto celosvětově úspěšném startupu se jako nadšenci jachtingu rozhodli vytvořit svůj vlastní projekt, který má zkušeným mořeplavcům ale i začátečníkům usnadnit vyhledávání té správné jachty za nejlepší cenu na trhu. „Boataround jsme založili proto, že chceme vybudovat značku, která bude synonymem jednoduchého, rychlého a cenově dostupného rezervování jachet po celém světě. Mně osobně jako aktivnímu jachtaři chyběl jednoduchý, přehledný a podmínkami přijatelný portál na vyhledávání a rezervaci jachet. Naším cílem je zpřístupnit nezapomenutelné zážitky na moři všem,” říká CEO společnosti Pavel Pribiš.

Přestože centrála Boataround.com sídlí uprostřed Evropy, rezervační systém poskytuje možnost pronajmout si loď prakticky kdekoliv na světě.

Proč na loď s Boataround?

  • Kvalitní a ověřené informace z vlastní databáze
    Jako jedna z mála společností na trhu má Boataround vlastní databázi s přímo nasmlouvanými loděmi u jednotlivých pronajímatelů. Tým Boataround pravidelně navštěvuje stovky přístavů a ​​majitelů lodí, aby se osobně ujistili, že zákazníci obdrží vždy ověřenou a kvalitní loď. Návštěvníci portálu tak vidí virtuální prohlídku lodi se skutečnými fotografiemi spolu s ověřenými informacemi o jejím stavu a vybavení.
  • Špičkový mnohojazyčný zákaznický servis
    Zákaznická podpora komunikuje se zákazníky ve 12+ jazycích (včetně Angličtiny, Němčiny, Francouzštiny, Italštiny, Španělštiny a Ruštiny). Tým Boataround komunikuje se zákazníky plynule od počáteční registrace, přes nalodění na palubu, během plavby, až po finální zakotvení lodi, a to 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Boataround si tak v očích zákazníků vybudoval kvalitní renomé odrážející se na dlouhodobém hodnocení 9.7 / 10 * při celkovém počtu více než 460 recenzí.
  • Krátkodobý pronájem nebo termíny nejen od pátku do soboty
    Boataround poskytuje svým zákazníkům maximální možnou míru flexibility tak, aby vyhověl i těm nejnáročnějším požadavkům. Jako jediný rezervační systém svého druhu nabízí flexibilní dobu pronájmu lodě (mimo tradiční termíny sobota-sobota), rozšiřuje možnosti platby v různých měnách (v současnosti 10+) a také různých nativních platebních systémech zemí zákazníků.

Jak Boataround funguje?

Boataround.com je sofistikovaně navržen tak, aby byl pro zákazníky co nejpřehlednější a z tisíců nabídek vybral pro ně vždy ty nejlepší. Hlavní stránka nabízí intuitivní vyhledávání podle lokality, data začátku a konce pronájmu, či typu lodi podle Vaší preference. Kromě vyhledávání zde naleznete i několik recenzí přímo od zákazníků spolu s odkazem na stránku Trustpilot (prominentní portál s ověřenými zákaznickými recenzemi).

Po výběru destinace na hlavní stránce, v sekci oblíbených destinací, se dostanete na stránku s užitečnými informacemi, jako jsou počasí v oblasti, průměrná teplota či tipy na zastávky během Vaší plavby.

Pokud jste již zkušeným jachtařem a vybíráte si své plavidlo podle výrobce či konkrétní půjčovny lodí, v dolní části stránky naleznete seznam právě pro Vás. Stránka také nabízí 17 jazykových mutací včetně nejpoužívanějších světových jazyků a hned několik měn akceptovaných při platbě.

Jaké jsou výhody oproti konkurenci?

  • Unikátní systém zaručující nejlákavější nabídky
    Jedinečný algoritmus společnosti Boataround.com denně zpracuje desítky milionů dat z celého světa tak, aby byla cenová nabídka pro Vás ta nejnižší. Boataround je proto jediný portál, který dokáže garantovat nejnižší možnou cenu konkrétní lodě. V případě, že zákazník objeví nižší konkurenční nabídku, společnost mu automaticky tuto cenu dorovná.
  • Nejnižší zálohy široko daleko
    Boataround nabízí svým zákazníkům možnost nejnižší prvotní zálohové platby ze všech konkurenčních stránek. Na rezervaci Vaší lodi tak budete potřebovat pouze 20 % z celkové částky pronájmu.
  • Bezplatné zrušení v případě neočekávaných okolností
    Zatímco webové stránky nabízejí "pouze" možnost pojistit si zrušení rezervace, Boataround jako jediný na trhu nabízí možnost bezplatného zrušení celé objednávky včetně vrácení již zaplacené zálohy za loď. Zákazník si ale stále musí dát pozor na dodržení posledního storno data.
  • Speciální nabídky, které jinde nenajdete
    Kromě každodenního dorovnávání nejnižší nabídky konkurence, Boataround na pravidelné bázi poskytuje vlastní bezkonkurenční slevy na vybrané lodě. Kromě těchto slev či dodatečného vybavení lodi zdarma (WiFi, motorový člun v ceně), poskytuje Boataround také vlastní "Boataround garanci". Tato garance zaručuje, že konkrétní loď nenajdete v katalogu žádného jiného portálu a zároveň poskytuje maximální možnou slevu, případně dodatečné vybavení zdarma.

Přesvědčil vás Boataround.com svou nabídkou? Pak neváhejte a vyberte si jednu z tisíců jachet z celého světa!