Výstava nabídne vyhledávaný sortiment, jako jsou sadba, cibuloviny, květiny, zahradní potřeby, zahradní technika, hnojiva, postřiky. Chybět nebude ani vše potřebné okolo domu, chalupy i zahrady z oblasti stavebních materiálů, tepelné či solární techniky, bytových doplňků a mnoho dalšího. Otevřeno bude po dobu devíti dní až do soboty 21. září, denně od 9 do 17 hodin.

Zdroj: Zahrada Čech s.r.o.

Motto výstavních expozic v tomto roce zní: „Přijela k nám pouť“. Expozice plné zeleniny, ovoce i květin tak budou doplněny o pouťové prvky, jak například dřevěný kolotoč, střelnici, lodičky či kolo štěstí. Výstavu bude doprovázet bohatý a zajímavý kulturní program. Návštěvníci se mohou těšit na vystoupení Františka Nedvěda, Jaroslava Uhlíře, Yvettu Blanarovičovou a mnoho dalších.

Zdroj: Zahrada Čech s.r.o.

Návštěvníci si budou moci vstupenky opět zakoupit v předprodeji za zvýhodněnou cenu již od poloviny srpna, a to tradičně v Informačním centru na Mírovém náměstí a v sídle společnosti Zahrada Čech, Na Vinici 948/13 v Litoměřicích. Vstupenky bude moci po předchozí domluvě zaslat také poštou. Více informací naleznete na webových stránkách www.zahrada-cech.cz.