Běžné denní, pracovní, školní nošení a veškeré volnočasové aktivity dostávají díky Burton Snowboards nový rozměr co se komfortu a užitkovosti týče. Veškeré produkty Burton jsou vyvíjeny mimo jiné i přímo jezdci, kteří často cestují. Vysoká praktičnost v řešení vnitřního uspořádání kapes a úložného prostoru je samozřejmostí. V základní výbavě jsou vnitřní kapsa na notebook a mnoho přehledných menších kapes na drobné předměty. Celoživotní záruka na veškeré batohy je jednou z mnoha výhod značky Burton Snowboards.


Pro správnou funkčnost batohu doporučujeme zvolit typ, dle způsobu užívání:

Batohy:

Day Packs (každodenní užívání)

  • vhodné pro každodenní užívání jak do práce, tak do školy a pro volný čas
  • kladen důraz na praktičnost
  • mnoho modelů, aby si každý vybral dle svého požadavku

Day Hikers (outdoorový batoh s 20ti letou tradicí)

  • speciální kolekce pro volnočasové outdoorové aktivity
  • nabízen v pánském, dámském i dětském provedení

Snow packs (pro volný terén)

  • První snow pack jsme vyvinuli v roce 1987
  • tyto batohy jsou vyvinuty na hikování ve volném terénu, každý batoh má speciální úchyty na snowboard, lavinové sondy, přilbu, lopatu… prostě vše, co je zapotřebí pro pohyb ve volném terénu

Byo a Photo (speciálně pro fotografy)

  • řada batohů, která ochrání fotoaparáty a kamery a udrží správnou teplotu pití


Další příjemnou novinou je Camping kolekce - na cestě, v lese nebo na festivalu přináší Burton kombinaci vysoké kvality kempingové značky Big AGnes a designu a stylu Burton. V této kolekci najdete vše od stanu přes spacák, židličky, stoly až po hamaku.

Cestovní doplňky

Dobře uspořádané věci na cestách jsou základ: propracované toaletní tašky, různé organizmy, obaly na notebooky a cestovní doklady, nepromokavé obaly na telefon, vše kvalita a design značky Burton.

Cestovní kufry

U všech modelů je základním kritériem nejnižší možná hmotnost zavazadla – od 5,9 kg největšího a nejpevnějšího kufru po 2,9 kg u palubového příručního zavazadla. Velikosti cestovních kufrů se pohybují v rozmezí 116 l – 25 l. Kolečka se systémem IXION mají zajištěnou větší životnost a především pak pohodlnost při zdolávání terénních nerovností, jako jsou obrubníky apod. Standardem jsou teleskopická madla, která jsou rozšířená pro pohodlnost pohybu.

Více informací naleznete na www.burton.cz nebo www.store13.cz.