Aqualand Moravia funguje na trhu už třetí rok. A jenom loni jej navštívilo přes 700 tisíc lidí. Pro návštěvníky si při příležitosti oslav připravil speciální program. Ten odstartuje už v 9 hodin ráno. „Jsme rádi, že se k nám lidé vracejí. Návštěvnost rok od roku roste. Snažíme se proto naše služby vylepšovat a rozšiřovat. A naše narozeniny s nimi chceme tradičně oslavit. Připravili jsme si pro návštěvníky oslavu v duchu adrenalinu a zážitků," konstatoval ředitel Aqualandu Moravia Petr Pavlacký.

Sobotní návštěvníci si však budou moci extrémní sporty vyzkoušet i na vlastní kůži. Během celého dne je tak čeká několik tanečních vystoupení, například v podání Coracao de Capuira. Nejde však pouze o klasicky tanec, ale o brazilské bojové taneční umění. Oslav se zúčastní také finalistky letošní České Miss – Andrea Bezděková a Kristýna Kubíčková. Radost budou mít i soutěživci, protože právě pro ně je připravena řada soutěží o zajímavé ceny. O zábavu a animační programy se postarají také vyškolení animátoři.

Návštěvníci mohou mezi programem odpočívat v areálu Forum Romanum, kde najdou až 24 saun a relaxačních procedur či kryokomoru, která léčebné procesy v těle nastartuje několikaminutovým pobytem v extrémním mrazu až −140 °C. „Lidé zažijí samozřejmě adrenalin i na našich tobogánech a skluzavkách, kterých je hned 20. Mezi nejoblíbenější patří Abyss, Boomerango či U-Wave. Bazénů je v nabídce celkem 12, včetně několika napájených vodou z místního termálního vrtu Mušov, který dosahuje teploty až 46 °C," řekl Pavlacký. Oslavovat mohou lidé až do 21 hodin.
Narozeniny akvaparku jsou závěrečnou akcí letošního července. „Srpen bude v duchu sportu. Připravili jsme si pro návštěvníky Aqualympiádu, která se odehraje 6. 8., 13. 8. a 20. 8. Pořádnou jízdu chystáme i 12. srpna, kdy startuje Ibiza Párty. 27. srpna pak bude Dětský den se záchranáři," doplnil Pavlacký.

O Aqualandu Moravia

Aqualand Moravia je nejmodernějším a největším akvaparkem v České republice. Děti i dospělí se mohou vyřádit na 20 vnitřních a venkovních tobogánech a skluzavkách s celkovou délkou více než 1,7 km. Venkovní vodní atrakce Abyss a Boomerango určené až pro 3místné rafty si mohou v letních měsících návštěvníci vyzkoušet vůbec poprvé v České republice. K dispozici jsou, kromě jiných, i oblíbené celoročně otevřené tobogány U-Wave, Supercrater, Wild River nebo Yellow Crash. Dětem jsou určené dětské bazény a skluzavky, užijí si také v bazénu s atrakcemi, kde mají k dispozici skákadla, šplhací sítě nad vodou, bublinkovače nebo chrliče. Aqualand nabízí celkem 12 bazénů s vodní plochou 3000 m2, některé s využitím vody z místního geotermálního vrtu, rozsáhlou wellness zónu Forum Romanum, sluneční a římské lázně, Imperium Restaurant a Coffeeland. Od května mohou lidé využívat i nový ubytovací komplex Aqualand Inn Hotel a vstupenky do akvaparku si lze zajistit díky novému e-shopu – http://eshop.aqualand-moravia.cz.