Ještě předtím, než vyrazíte objevovat krásy naší nádherné vlasti, nezapomeňte se zastavit v hypermarketu Globus. Najdete tam totiž vše, co by se vám mohlo hodit nejen na toulkách českou krajinou.

 Aby vám na dovolené nic nechybělo, je šikovné si před odjezdem udělat seznam věcí, které jsou zapotřebí nakoupit. S tím vám pomůže aplikace Můj Globus, v níž najdete chytrý nákupní seznam.

Zdroj: Globus ČR, v.o.s.

 Do nákupního seznamu můžete jednotlivé položky ručně zapsat nebo naskenovat pomocí čárového kódu, který najdete na obalu výrobku. Nákupní seznam můžete také sdílet s celou rodinou, aby si do něj každý mohl zapsat, nač má chuť nebo co potřebuje.

 Aplikaci využijete i při samotném nakupování. Se službou Scan&Go v mobilu bezkontaktně naskenujete veškeré vybrané zboží a za hotový nákup pak zaplatíte u některé ze speciálních Scan&Go pokladen.

 Nákupem přímo do tašky šetříte čas nejen tím, že nemusíte zboží skládat na pokladní pás, ale vyhnete se také frontám u běžných pokladen. Pokud nevlastníte chytrý telefon nebo nemáte staženou aplikaci Můj Globus, bezkontaktní nákupy se Scan&Go zvládnete i s pomocí ručních skenerů, které najdete u vstupu do prodejny.

 Chystáte se na grilovačku na chalupě, nebo snad plánujete uspořádat táborák pod širým nebem? Přijďte si pro výtečné maso a uzeniny do řeznictví Globus a nezapomeňte na povinnou zastávku také v místním pekařství, kde seženete křupavé a čerstvě upečené pečivo přímo z pece. Všechny výrobky Poctivé výroby Globus pro vás řezníci a pekaři připravují několikrát denně z těch nejlepších surovin.

Zdroj: Globus ČR, v.o.s.

Na výletě nebo u vody nesmí chybět pořádná dávka vitamínů z oddělení Ovoce a zeleniny, pod širákem nebo v kempu by vám zase mohly přijít vhod trvanlivé potraviny či kvalitní polotovary z řeznictví Globus. Opomenout byste neměli ani pitný režim.

Potraviny máte nakoupené a chybí vám už jen potřebné vybavení do přírody? V Globusu najdete širokou nabídku příslušenství pro kempování i outdoorové oblečení.

Zdroj: Globus ČR, v.o.s.

 Cestou z nákupu se zastavte ještě v Restauraci Globus na výtečný oběd od místních kuchařů. Za odměnu si zajděte také na točenou zmrzlinu ze stánku před hypermarketem nebo do Café Globus na šálek lahodné kávy či dortík. V Globusu platí, že i nakupování může být příjemný zážitek.

Hypermarket Globus Havířov, U Skleníků 1490/24, 735 64 Havířov